Top
Menu Luk
01 - 08

Team- og projektkontor

Denne kontortype egner sig til dig, der har behov for en fleksibel løsning, der hele tiden kan tilpasses dine aktuelle projekter. 

Fleksibel kontorindretning der fremmer inspiration og kreativitet 

Nyistandsat flerrumskontor bestående af 6 forskellige rum og 3 toiletter og et køkken. Rummene udgør hhv. 1 mødelokale og 5 arbejdsrum. Alle rum har et naturligt lysindfald og sundt indeklima. 

Kontorlokalerne giver mulighed for en fleksibel kontorindretning og kan derfor organiseres, så din virksomheds opgaver og formål understøttes bedst muligt. De mange rum lægger op til et kontormiljø af varierende arbejdszoner. Dette kan bl.a. gøres ved organisering af selvstændige projektrum, der afspejler projektarbejdets forskellige stadier. Der kan således dannes rammer for en afvekslende kontorarbejdsplads med plads til både ro og fordybelse og mere dynamiske arbejdsprocesser. 

De private køkkenfaciliteter lægger op til fællesspisning og generel kollegahygge. På den måde styrkes samarbejde og fællesskab, der er drivkraften i enhver virksomhed.

Information

 • 174 kvm
 • Fri internet
 • Fri parkering
 • Adgang til lounge og fælleskøkken
 • Adgang til mødelokale
 • Adgang til fitnessrum
 • Adgang til gamerrum 
 • Naturligt lys
 • Sundt indeklima
 • Inkl. hæve-sænkebord
 • Inkl. kontorstol
Ikke flere ledige

12 Pers. Kontor

Leje pr. md Fra 28.500 kr.
Book fremvisning

Fordele ved et team- og projektkontor


Lad dit kontor afspejle din virksomheds værdier 

Det kræver noget omtanke, når man skal vælge det helt rigtige kontor for sig selv og sin virksomhed. Kontorfaciliteterne skal gerne afspejle virksomheden og skal også gerne understøtte effektive løsninger af de primære arbejdsopgaver.

Et team- og projektkontor indeholder potentielt mange muligheder for professionel, kreativ udfoldelse. Derfor giver det god mening lige at kaste et ekstra blik på de fordele, som denne kontortype rummer.

Videndeling og ideudveksling 

Et team- og projektkontor lægger selvsagt op til projektarbejde, der i sig selv er kendetegnet ved skiftende processer og arbejdsstadier. Et sådant arbejdsforløb afføder mange ideer undervejs, og team- og projektkontorets mange rum faciliterer netop et sted, hvor viden, ideer og inspiration kan flyde frit mellem kolleger og samarbejdspartnere.

Samarbejde på tværs af kompetencer 

Kontorets forskelligartede rum understøtter hver især de faser, der ligger i et projektarbejdes forløb. Ved hver fase kommer teamets kompetencer og faglige bidrag i spil, og de mange rum giver netop talrige muligheder for ubesværet samarbejde og teamwork på tværs af personalet. Samarbejde kan således finde sted i både større og mindre grupper, uanset hvilket stadie projektet befinder sig på.

Fleksibel indretning

Kontorlokalerne giver mulighed for en fleksibel kontorindretning og kan derfor organiseres, så din virksomheds opgaver og formål understøttes bedst muligt. De mange rum lægger op til et kontormiljø af varierende arbejdszoner. Dette kan bl.a. gøres ved organisering af selvstændige projektrum, der afspejler projektarbejdets forskellige trin. Der kan således dannes rammer for en afvekslende kontorarbejdsplads med plads til både ro og fordybelse og  mere dynamiske arbejdsprocesser.

Hvornår vil det passe dig?

Hvornår vil det passe dig?

Indtast dine oplysninger, så vi hurtigst muligt kan vise dig vores moderne faciliteter i House of Dreams.