Top
Menu Luk
01 - 09

Lounge og fælleskøkken

Hjemsted for velfortjente pauser og uformel fællesspisning

Læn dig tilbage i vores lounges når du har brug for afveksling 

Vores hyggelige sofagrupper giver dig mulighed for at variere arbejdssted i løbet af dagen. Lange arbejdsdage giver ind imellem behov for lidt luftforandring og her bliver en af de forskellige lounges en oplagt destination. Det er nemt at tage en laptop med sig under armen og finde et sted, hvor man kan sidde og arbejde uforstyrret. Ligeledes er de forskellige lounges oplagte, når man har brug for at læne sig tilbage og nyde en kop kaffe med en kollega. 

Vi mødes omkring maden

Der er næsten intet, der er så relationsskabende som at mødes omkring måltider. Derfor mødes vi dagligt omkring maden i House of Dreams. Nogle starter arbejdsdagen med at spise morgenmad sammen, mens andre først mødes omkring spisebordet, når klokken siger frokosttid. I det hele taget fungerer vores fælleskøkken som et samlingspunkt – både i det daglige og ved højtider. 

Fælleskøkkenet er stort og rummeligt, og der er derfor rigeligt med plads til at afholde arrangementer af forskellig slags. Der bliver både holdt fredagsbar, personalefester, påske- og julefrokoster og mange andre sociale arrangementer. Derudover kan fælleskøkkenet også anvendes til afholdelse af workshops, events eller andre begivenheder. 

Hvornår vil det passe dig?

Hvornår vil det passe dig?

Indtast dine oplysninger, så vi hurtigst muligt kan vise dig vores moderne faciliteter i House of Dreams.