Top
Menu Luk

Kultur

Et fælleskab på tværs af brancher

Vi er mange forskellige virksomheder, der er samlet i House of Dreams, men vi arbejder allesammen for at skabe et stærkt netværk i huset, men også udenfor.

Tankegangen er netværksbaseret, fordi vi ved, hvor stor betydning det har, når netværket er stærkt.

Det er netop, hvad vi ønsker at opnå – et stærkt, professionelt netværk på tværs af brancher, hvor vi hver især kan hjælpe, når der er brug for det. At kunne bidrage til at optimere eller udvikle en af vores ‘naboer’ i huset, er noget, alle virksomheder i huset vægter højt.

Virksomhederne i huset har alt fra 2-15 medarbejdere, og derfor er de glade for at være en del af et større kontormiljø.

Det har stor betydning, hvorvidt der er liv og sparring lige rundt om hjørnet, fordi det er alt sammen med til at udvikle os.

Kulturen i det daglige

Det har dog ikke indflydelse på den måde, vi omgås, når vi møder hinanden på gangen, ved kaffemaskinen eller på parkeringspladsen.

Kendetegnene ved House of Dreams’ kultur?

Almindelig høflighed og respekt for hinanden er vigtigt, fordi vi ønsker at skabe et godt arbejdsmiljø og en behagelig stemning i huset.

Det betyder blandt andet, at vi:

  • hilser på hinanden, når vi krydser veje.
  • rydder op efter os selv på fællesarealerne.
  • sørger for, at der er pænt på fællesarealerne.
  • efterlader køkken, toiletter m.m. rent.
  • fylder toiletpapir, papirservietter, sæbe m.m. op, hvis man tager det sidste.

For os er det afgørende, at din virksomhed respekterer og tilpasser sig til de retningslinjer og adfærd, vi har. Det sikrer, at vores afslappede og professionelle kultur vil fortsætte, selvom vi flere virksomheder i huset.

Hvornår vil det passe dig?

Hvornår vil det passe dig?

Indtast dine oplysninger, så vi hurtigst muligt kan vise dig vores moderne faciliteter i House of Dreams.