Top
Menu Luk

FAQ

 • 01
  Hvad er et kontorhotel?

  Et kontorhotel består af adskillige kontorer i forskellige størrelser, hvor forskellige virksomheder på tværs af brancher kan leje sig ind. Grundidéen er lidt det samme som vi kender begrebet “hotel” fra rejsebranchen. For når man er “checket ind” på et kontorhotel, skal man blot koncentrere sig om at betale sin leje, derefter skal man hverken tænke på rengøring eller andre praktiske gøremål, som man typisk ville skulle hvis man lejede kontor på mere traditionel vis.

 • 02
  Hvorfor vælge House Of Dreams?

  For os handler det ikke kun om at tilbyde lokaler, der konstituerer din arbejdsplads – det handler om at sætte rammerne for et fagligt og professionelt netværk, hvor forskellige faglige kompetencer kan mødes og komme i spil under samme tag. 

  • At bygge bro mellem mennesker og forbinde dem i et fagligt fællesskab, hvor idéudveksling finder sted lige rundt om hjørnet. 
  • At facilitere omgivelser, hvor du og din virksomhed tager sig bedst ud, så du altid efterlader et professionelt indtryk hos dine kunder. 
  • At danne rammerne for et kreativt og ambitiøst forum, hvor dine ideer kan blive omsat til virkelighed.
 • 03
  Hvad er inkluderet i lejen?

  Hos House of Dreams får du flere faciliteter inkluderet i din kontorleje. Du får udover gratis internet og parkering, også fri adgang til gamerrum, træningslokale, forskellige lounges, køkken, kantine, tagterrasse og mødelokaler.

 • 04
  Hvordan er transportmulighederne?

  Der er mulighed for gratis parkering til både lejere og gæster.
  Kontorhotellet ligger lige op ad Holbæk-motorvejen, og er kun et par minutter fra afkørslen. Der er også busserne 22, 143 og 144 som holder lige om hjørnet af House of Dreams.

 • 05
  Hvor stor er internettets hastighed?

  Når man arbejder på kontoret og har mange opgaver der skal laves, er det essentielt at internettet fungerer og at hastigheden er i orden. Hos House of Dreams ved vi hvor vigtigt det er, at have stabilt og hurtigt internet på kontoret, derfor er der på alle vores kontorer gratis internet. Hastigheden på vores internet er på 1000/1000 Mbit. Så du sikkert kan koncentrere dig om arbejdsopgaverne, uden at bekymre dig om internettet. Med det lynhurtige internet er du sikret de bedste rammer for en flyvende og produktiv arbejdsdag.

 • 06
  Kan valg af kontortype ændres?

  Dynamiske virksomheder kan ændre sig hen ad vejen og nogle gange ændres ens team sig, ved at der kommer flere eller færre medarbejder. Derfor er der hos House of Dreams mulighed for at ændre ens kontortype senere, hvis behovet for dette skulle opstå. Så er du sikker på altid at have det mest optimale arbejdsmiljø, der passer til dine behov.

 • 07
  Hvad med kontormøbler?

  Hos House of Dreams er der fri møblering på alle kontorer. Det vil sige, at du er velkommen til at indsætte kommoder, printer eller hvad end der skulle være behov for. Derudover er hæve-sænkeborde med tilhørende stol inkluderet ved leje af lokaler.

 • 08
  Kan man få lov til at besigtige et kontor, der har min interesse?

  Har et kontor fanget din interesse, er du altid velkommen til at komme og besøge os. Vi står klar til at vise dig rundt og fortælle mere om kontoret og faciliteterne.

 • 09
  Opsigelse og fraflytning

  Opstår behovet for at opsige et lejet kontor, er der en opsigelsesperiode på 3 måneder.

 • 10
  Andre spørgsmål?

  Hold dig ikke tilbage hvis du har flere spørgsmål, vi står altid klar til at besvare dem, enten via mail info@houseofdreams.dk eller på telefon; +45 31 31 32 04

Hvornår vil det passe dig?

Hvornår vil det passe dig?

Indtast dine oplysninger, så vi hurtigst muligt kan vise dig vores moderne faciliteter i House of Dreams.