Top
Menu Luk
01 - 12

Åbent kontor

Det åbne kontorlandskab er velegnet til virksomheder, der har networking og videndeling som omdrejningspunkt.  

Kontorfællesskab hvor sparring flyder let 

Stort åbent kontor bestående af adskillige “øer”, hvor minimum én arbejds-ø kan lejes. Kontoret har et smukt, naturligt lysindfald og sundt indeklima. Med hører fællesskøkken, adgang til mødelokaler og forskellige lounges.

I forlængelse af kontorfællesskabet ligger vores skønne tagterrasse, hvor både kaffepauser, forretningsmøder og andre sociale aktiviteter kan finde sted. 

Er kerneopgaverne i din virksomhed drevet af dynamiske arbejdsprocesser, kan det åbne kontor være en velegnet løsning for dig og dit team. Denne type kontorindretning befordrer et afvekslende arbejdsmiljø med rig mulighed for idéudveksling og networking med fagfolk på tværs af forskellige brancher. 

Information

  • Fri internet
  • Fri parkering
  • Adgang til lounge og fælleskøkken
  • Adgang til mødelokale
  • Adgang til fitnessrum
  • Adgang til gamerrum 
  • Naturligt lys
  • Sundt indeklima
  • Inkl. hæve-sænkebord
  • Inkl. kontorstol
Begrænset antal

1 Pers. Bord

Leje pr. md Fra 2.500 kr.
Book fremvisning

Fordele ved et kontorfællesskab 

Kontorfællesskabet bliver mere populært 

I dag falder valget oftere og oftere på kontorfællesskaber og kontorhoteller, når de danske virksomheder skal vælge deres arbejdslokation. Det er heller ikke helt uden grund, for et kontorfællesskab kan nemlig byde på en bred vifte af både fordele og muligheder for dig og din virksomhed.

Sparring og networking 

Særlig populært er kontorfællesskaberne hos selvstændige og andre mindre virksomheder. Her eksisterer nemlig muligheden for sparring og networking med andre ligesindede, som de måske ellers ikke ville komme i kontakt med. På den måde bidrager kontorhotellet til professionel relationsskabelse på tværs af brancher og giver samtidig virksomhederne en dagligdag, hvor samarbejde og socialt samvær er i højsædet. 

Sådan forholder det sig også for de forskellige foretagender, der befinder sig i House of Dreams. De forskellige virksomheder har alle deres særprægede kompetencer med sig. Det gør det både spændende og oplagt at henvende sig til sine medlejere, hvis man er stødt på faglige udfordringer eller i det hele taget har brug for inspiration og ideudveksling. I House of Dreams er der både virksomheder inden for samme branche og virksomheder fra vidt forskellige brancher. 

Vil du være en del af kontorfællesskabet i House of Dreams?

Kunne du tænke dig at drage nytte af alle fordelene, der er ved et kontorfællesskab? Ring endelig eller skriv til os allerede i dag, så tager vi gerne en snak om, hvordan vi bedst muligt kan imødekomme din virksomheds ønsker og behov.

Hvornår vil det passe dig?

Hvornår vil det passe dig?

Indtast dine oplysninger, så vi hurtigst muligt kan vise dig vores moderne faciliteter i House of Dreams.